create a web page for free


MIJN PORTFOLIO

Zorg dat je op de homepage een menu (navigatie) maakt, zodat je menu op elke pagina terugkomt. Maak ook een home-button. De bezoeker moet makkelijk kunnen navigeren op je website.

Je doet dit of volgend jaar examen in o.a. profieldeel 4 ‘Multimediale producten maken’.  
De belangrijkste onderdelen van profieldeel 4 zijn het kunnen ontwerpen en maken van;
    • een digitaal ontwerp,
    • een app,
    • een (instructie)film,
    • een website.
In bovenstaande volgorde ga jij de opdrachten maken. Van deze producten ga je vervolgens een portfolio maken op je eigen website. Alle opdrachten maak je alleen of samen met één klasgenoot. De groepsgrootte is dus maximaal twee personen.

Naast het maken van deze producten moet je ook (veel) theorie kennen. De theorie en (praktijk)opdrachten staan in itslearning in het vak “D&P PM4 (Multimediale producten maken 2018-2019)”.
In map THEORIE, hier kom je via Bronnen, staat de theorie en eventueel benodigde sjablonen, templates, (video)instructies, handleidingen en opdrachtomschrijvingen.
Opdrachten moet je inleveren via de map met je eigen klassennaam.

Mobirise

instructievideo

Bekijk de video om snel een indruk te krijgen wat jij in deze module gaat doen. Verder wordt er uitgelegd waar de theorie en opdrachten staan. Waar je de opdrachten inlevert en hoe je wordt beoordeeld. Heb je de video bekeken en weet je wat je moet doen, dan kan je beginnen aan de eerste opdracht; een digitaal ontwerp maken.

Carmel College Salland

FOOTER

Het is gebruikelijk om een footer te gebruiken bij een website. Deze staat onderaan elke pagina.

Heb je een vraag? Stuur een mail.